Saturday, July 18, 2009

Hasil tangkapan

Salam...

tangkapan??..tangkap ikan kah??..atau tangkap burung??..tidak tidak..hari ni family adam pegi menangkap *RITTER SPORT* kat Waldenbuch..tau tak RITTER tu ape??..jeng jeng jeng..ritter tu adalah jenama cokelat yg sedap di makan begitu sahaja...

tghari td kol 12.49 tgh family adam, emir, ashmir ngan baim gerak ke waldenbuch..sebabnye dierg nak balik cuti2 mesia..so dierg nak borong cokelat2 ritter tros dr kilang..kat sana harga murah..kalo kat marktkauf sekeping ritter kecik tu 85sen euro..tp kat kilang die 74 sen jek..siap ada offer2 lain lg..mmg tersangat la save kalo beli borong kat kilang ni..family adam memula nak g jejalan jek..konon2 la kan..tp ibu adam bile tgk cokelat murah2..teros amik satu...satu..satu...dgn adam2 pun amik satu...satu...satu...akhirnye...ini la hasil tangkapan family adam....


hasil tangkapan

teka bape harge seme ni..?? kalo kat martkauf..30 euro kompom..tp td kiterg kene bayar euro 14.97 je..teramat la murah..ni bkn utk bawak balik mesia ni..ni utk kami melantak kat rumah..tak tahan beb bile banyak cokelat ni..asik nak makan jek...

cekelat ni sekeping yang 74 sen euro tu kalo kat mesia dekat RM 6...mahal...so sementara dok kat german lg ni..baik kite menikmati ape yg boleh dinikmati..cokelat2 terutama dr swiss mmg sedap2...roti2 kat sini beratus2 jenis (sbb roti makanan ruji)..x ketinggalan kebap, yufka dan yg sewaktu dengannye..camane kalo dah balik mesia nanti tringat2..kene la pesan kat budak2 ni belikan..huhuhu...

nway..slamat menjamu ritter ye..kalo nak pesan..sile la bitau..tp jgn pesan2 air liur jek..fulus nye kene la bg skali...berat tu nak bawak balik mesia..hehe..

4 comments:

Norazman M.N. said...

Bwak balik la skit...jgn abihkan.....

Mohammad Syukur said...

slalunye kalo balik mesia mmg bawak banyak..tp sbb awak dok jauh..tak tersampai cokelat ni kat awak..hehe

HoNey MieZaL said...

wahhh...dapnyer adam mkn cekelet ek..

yanticomel said...

eh eh eh..
leh pos ke BS x?
hehehehehe