Tuesday, September 15, 2009

Hadiah utk ibu adam

Hari ni sampai hadiah utk ibu adam...hadiah ni sempena ibu adam abis buat master...tp ibu adam tak abis lagi...die abis tgh bulan 10..insyaAllah...


tambahan kalo nak buat daging hancur (cam transformers plak)

nama mende alah ni ialah KENWOOD KM010 CHEF TITANIUM ...food processor..boleh buat kek..boleh buat eskrem..boleh buat daging hancur..boleh mesin kacang..bak kata ibu adam masa nak pujuk abah adam beli ni...'macam2 la die boleh buat..kalo buat kek nanti rasanye 20% lagi sedap' ...haa..senang la camtu kan..takyah la pakai org gaji..macam2 mesin ni boleh buat...

ha..nampak kek tu cam 20% lagi sedap kan..

harganya..ada la lebih kurang sebiji motosikal kriss...kalo ikutkan ibu adam nak jenama KITCHENAID..tp jenama tu lg mahal..harga sebiji kriss setengah...yg ni pun mahal sebenarnye kat kedai..tp aritu tgk kat website yg abah adam beli set drill tu..murah kat situ..siap ada offer lg...tu yg angkat tanpa was was tu...

so kepada sapa2 yg nak rasa kek yg 20% lagi sedap dgn pakai mesin ni...jemput la datang rumah kami kat mesia nanti..kalo ibu adam tak buat kek tiap2 minggu tatau la nak kata ape..tuka mesin ni ngan moto kriss btol2 la kan...

adios..nak kemas rumah ..bertambah2 la kotak nak pos mesia...huhu

4 comments:

cahya said...

waaahhh...bestnyer ibu adam...

Intanfareha said...

eh abang shuk..beli kat mane ni yek? mcm berminat jugak laa plak =)

Mohammad Syukur said...

beli kat site ni intan..http://www.elektro-plus.de
mmg murah mende2 kat sini..kiterg banyak beli barang dr sini..cepat sampai jgk..

wawa said...

hehe..ni yg nak mai rasa keke 20% lg sedap ni..=)